Våra träningsgrupper för juniorer

 

Golfkul 5-9 år

Golfkul är gruppen för den unga nybörjaren mellan 5-9 år

I golfkul introducerar vi på ett lekfullt och roligt sätt de minsta juniorerna in i golfens värld. I gruppen golfkul är det betydligt viktigare att ha kul tillsammans än att få till den perfekta svingen. Träningen är vid 17 tillfällen med 9 under våren och 8 på hösten. Vi kommer inte att ha någon regelbunden träning för de golfkul under sommarlovet

Klubben har klubbor som barnen kan få låna.

Träningsavgift: 800 kronor / år.

 

Juniorgrupperna 10-21 år

Våra träningsgrupper för killarna är åldersindelade och följer i princip skolans mellan-, högstadie och gymnasie ålder. Tjejerna tränar i en egen grupp. För närvarande har vi bara en tjejgrupp. 

Junior yngre: 10-12 år

Junior mellan: 13-15 år

Junior äldre: 16-21 år

Tjejer: 10-21 år (De äldre tjejerna får gärna träna med killarna i "Junior Äldre" om de vill) 

 

"Junior Yngre" och "Junior Äldre" har ordinarie gruppträning 1 gång i veckan. "Junior Mellan" och "Junior Tjejer" har gruppträning 2 gånger i veckan under skoltermin. Utöver gruppträning har vi spelträning en gång i veckan på stora banan. Den ordinarie träningen leds av Pro och spelträningen av juniorkommitén. Vi erbjuder träning under hela säsongen med fler träningsläger och aktiviteter, eventuellt med spel på annan bana. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de andra grupperna. De som tränar i Junior yngre kommer att få vara med i Scandia Cup. Det finns även möjlighet att få börja tävla.

Medlemskap i klubben krävs för spel på stora banan

Träningsavgift: 1400 kronor / år.

 

Medlemskap

Medlemskapet i klubben är billigt för juniorer och ett krav för att få spela på stora banan.

0-12 år: 675 kr

13-21 år: 1100 kr

Syskonrabatt - Det yngsta barnet av syskonen erhåller fri årsavgift oavsett antal syskon. Gäller alla syskon oavsett om föräldern/föräldrarna är medlem.

Alla syskonen måste ha samma mantalsskrivning och gäller endast t o m året man fyller 21 år.

 

 

 

Bosjökloster GK

Bosjökloster 101
243 95 Höör
info@bosjoklostergk.se

Telefon
0413 - 258 58

SWISH
123 336 63 90