Seniorgolf

Seniorkommittén välkomnar alla medlemmar som är 50+ oavsett spelskicklighet. När du kommer till oss för första gången ser vi till att du får en kontaktperson, som tar hand om dig och introducerar dig i verksamheten. Vi spelar tillsammans varje tisdag morgon från början av april fram till dess säsongen avslutas.

Tisdagen den 20 april startar vi upp med vårmöte, fika och spel.

I början av augusti anordnar vi Klosterrundan, som är en tävling för samtliga Skånes seniorer. I år spelar vi Klosterrundan som en 2-manna scramble den 10 augusti.

I slutet av september har vi höstmöte med prisutdelningar, fika och spel.

Om du är ny i klubben kan vi ordna någon du kan spela med, så att du verkligen kommer igång.

Du är välkommen att kontakta Sven Jerre 073 302 93 19 om du vill veta mer om oss.

Seniorernas spelprogram

Första veckotävlingen är den 1 juni

Björk Ringsjön Senior Cup startar den 1 juni, och pågår till och med den 21 september.

Tee fore two är lottad och klar. Finalen spelas den 28 september.

Spelprogram

Tisdagsgolf

Seniorernas tisdagsgolf är öppen för seniorer 50+.

Vi spelar varje tisdag, även de dagar vi har utbytestävlingar.

Tisdagen den 10 augusti spelar vi Klosterrundan på Bosjökloster.

Tisdagsgolf

Björk Ringsjön Senior Cup

Resultatet från tisdagsgolfen från den 1 juni till slutet av september ingår i Björk Ringsjön Senior Cup.
Genomsnittet av de 7 bästa gångernas nettoresultat blir slutresultatet.
Utbytestävlingarna på andra banor på tisdagarna ingår inte i cupen.

Björk Ringsjön Senior Cup startar den 1 juni.

Resultat Björk Ringsjön Senior Cup

Fyrväpplingen

Fyrväpplingen är en utbytestävling mellan vår golfklubb och Eslöv, Hesslegården och Skepparslöv. Den är inställd i år

Fyrväpplingen

Triangelmatchen

Triangelmatchen är en tävling mellan Bosjökloster, Ljungbyhed och Perstorp. Tävlingen spelas en gång på varje bana under säsongen.

Tävlingsformen är slaggolf i en klass. Tävlingen är både en lagtävling och singeltävling.

Triangelmatchen

Utbyte med Lund

Utbytet mellan Bosjökloster och Lunds Akademiska golfklubb sker en gång på varje bana under säsongen.

Tävlingsformen är slaggolf i två klasser. Tävlingen är både en lagtävling och singeltävling.

Utbyte med Lund

Tee fore Two

En foursome matchtävling som är öppen för seniorer i Bosjökloster Gk, damer 50+ och herrar 50+.

Tee fore Two

Bosjökloster GK