BOSJÖKLOSTER GOLFKLUBB
HEMKLUBBENGÄSTMEDLEMJUNIORERTÄVLINGARRESTAURANGSHOP/PROPARTNERS
Juniorer

Golfskola för juniorer

Är du mellan 9-13 år (född 2011-) och intresserad av att lära dig spela golf i sommar? Efter midsommar startar vi vår sommarskola där du får lära dig grunderna i golfen.

Vi tränar klockan 9.30 - 11.00 följande dagar:

 • tisdag 23 juni
 • onsdag 24 juni
 • fredag 26 juni
 • onsdag 1 juli
 • fredag 3 juli

Vill du därefter fortsätta att spela med oss så kommer du att få träna i våra ordinarie grupper. De tränar hela sommaren och nästan hela höstterminen.

Anmäl dig till vår tränare Michael på telefon 0413-258 60 eller mejla michael.wigh@pgasweden.com senast 19 juni. Träningsavgiften är 250 kronor och betalas vid första träningstillfället. Väljer du att fortsätta spela med oss får du tillbaka avgiften i form av rabatt.

Är du äldre än 13 år, kontakta oss!Årets första läger 15-18 juni

Snart är det äntligen sommarlov. Vi kick-startar sommaren med årets första läger. Då blir det träning spel och lite annat kul.Nyfiken på golf - Börja spela på Bosjökloster

Är du intresserad av att börja spela golf. Då är du hjärtligt välkommen till Bosjökloster Golfklubb. Vi har träning för alla juniorer från 5 år upp till 21. För nybörjare startar vi träningen i slutet av april. De yngsta (5-9 år) tränar på söndagar i gruppen "golfkul" och 10 år och äldre nybörjare på torsdagar i "starta golf". De första gångerna får du låna klubbor.

Golfkul startar den 26 maj och starta golf den 30 april, se kalendarie.

Har du frågor så hör av dig till vår Pro Mikael, michael.wigh@pgasweden.com, telefon 0413 - 258 60Corona - hur påverkar det oss?

Med anledning av den pågående corona-epidemin Covid-19 förstår vi att många har frågor om hur det blir med träning och tävling i vår.

Vi tar givetvis riskerna och allas oro på största allvar. Vi följer Riksidrottsförbundets (RF) och Svenska Golfförbundets rekommendationer vad gäller träning och sammankomster. Deras rekommendationer baseras på Folkhälsomyndighetens.

Golf är till skillnad från viss annan idrott utomhus och man behöver inte vara nära varandra. Den kombinationen är givetvis gynnsam. Men så länge epidemin pågår så kommer vi i enlighet med RFs nuvarande råd att:

 • inte att tillåta barn och ungdomar som visar minsta symptom på sjukdom att vara med på träningen. Den som leder träningen har rätt att göra den bedömningen.
 • inte ha grupper / sammankomster med fler än 25 juniorer.

Hur påverkar det oss:

 • Utomhusträning startar 1 april som planerat.
 • Påsklovsträning blir som vanligt.
 • Träningslägret på Landskrona Gk i april är inställt (ersätts av en träningsdag hemma 18 april).
 • All tävlingar som arrangeras av förbundet fram tom 30 juni är inställda eller uppskjutna (T. ex Matchligan, Rookietouren och Teen Tour First).

Facebookgrupp för juniorgolf

Vi har skapat en Facebookgrupp för juniorer och föräldrar. Där kan man diskutera golf, ställa frågor, fråga om någon vi spela en runda, ladda upp roliga bilder och mycket annat. Men gruppen är enbart till för sånt som rör juniorgolf.

Vi ser gärna att du går med. Sök på "Juniorer på Bosjökloster"Tina gör ett hejdundrande utslag på golfbrännbollen.


Träna med oss!!!


BOSJÖKLOSTER GK
Bosjökloster
info@bosjoklostergk.se
Tidbokning 0413-258 96
Kansli 0413-258 58
Restaurang
boka@bosjokloster101.com
Telefon 0413 - 261 01
Shop/Pro
michael.wigh@pgasweden.com
Telefon 0413 - 258 60
  Följ vad som händer
på vår Facebooksida!


Bosjökloster 101
243 95 Höör
Webmaster
webmaster@bosjoklostergk.se
Sitemap
Producerad av mediakonsortiet.se